Precis lagom stora redovisnings- och IT-tjänster för mindre bolag

Alla företag har olika behov, och för mindre bolag kan förutsättningarna dessutom ändra sig relativt snabbt. Vi kan hjälpa till med precis så mycket, eller lite ni behöver inom redovisning och administration. Densham kan vara er kompletta ekonomiavdelning på plats, en extern avlastning under vissa perioder och allt däremellan.

Bekanta dig gärna med våra tjänster och hör av dig så hittar vi tillsammans ett flexibelt upplägg som funkar för ditt företag.

Våra tjänster omfattar bl a:

Redovisning

Vi hjälper dig gärna med bokföring, momsdeklarationer och avstämningar, bokslut, deklaration och årsredovisning. Behöver du hjälp med hela eller delar bokföringen? Ta då gärna kontakt med oss i god tid. Även om bokslutet ligger fram så är det bra att boka in ett planeringsmöte tidigt.

Fakturahantering

Vi kan hjälpa till med hela eller utvalda delar av er fakturahantering. Upplägget bestämmer du. Du kan till exempel fakturera själv, men låta oss ta hand om inbetalning/bevakning. På samma sätt kan vi förstås hjälpa dig med hanteringen av leverantörsfakturor.

Fastighetsförvaltning

Vi har många års erfarenhet av fastighetsbolag och hjälper bland annat bostadsrättföreningar med trygg och smidig ekonomisk förvaltning.

Löneadministration

Vi kan sköta hela löneberedningen med löner, förmåner, tillägg och avdrag. Vi kan också ta hand om kontoinsättningarna och hjälpa till med övrig personaladministration, till exempel: anställningsavtal och formalia kring uppsägningar och försäkringsärenden.

Extern administration

Vi kan ta hand om hela eller delar av er ekonomiavdelning på er hemmaplan. Det kan handla om att avlasta ekonomiavdelningen med löpande bokföring och bokslut, att byta ekonomisystem och se till att ni kommer igång att arbeta med det. Eller kanske att lägga upp administrativa rutiner.

Extern administration via nätet

Vi kan med denna tjänst koppla upp oss till er server via internet och arbeta direkt i ert ekonomisystem.

IT-lösningar

Vi kan vara din egen externa IT-avdelning. Det kan handla om allt från enklare support till att planera och installera rätt dator-, program- och/eller nätverkslösningar.